Friday, 29 June 2012

Dah Selamat Pindah Rumah Baru

Peeerghhhh LEGA ! sangat lega walaupun kaki pinggang semua macam nak patah. Angkat kotak sekejap ke sini, sekejap ke sana. Bawak naik atas, Pastu salah, bawak turun balik.. Memang nak tecabut pinggang dibuatnya.  Now i know, macam mana susahnya dan penatnya nak pindah rumah ni. Its not  easy..!

Hari yang kami sekeluarga nanti-nanti kan akhirnya tiba jua..tanggal 23/06/2012 hari Sabtu..kami pindah ke rumah baru kami di Taman Gunung Emas 2..tak jauh pun..pindah seberang jalan je..tak sampai pun 5km dari Taman Tangkak Jaya (rumah lama kitorang)..hehehe..

TQ TM...Sponsor lori

Ini dia badang TM..huhuhu

Barang nampak kecik tp berat.

Ruang tamu yang sempat di kemas

Ruang makan yang simple.

Antara barang utama yang di sumbat di dapur.

Stor..disinilah barang2 akan di sumbat

Ada sape2 yg nak sponsor home theater system

Nak bujet punye pasal..kipas ni pon pasang sendiri

Parking Time

Begini lah rupa dapurku dari luar

Kemas mana yang termampu jer..mana-mana barang yang xsempat nak kemas, kitorang sumbat je dalam stor…

Ini lah barang2 terpilih yang di sumbat dalam stor

Nak guna nanti baru cari..tu pon klau jumpa la masa di cari..huhuhu. Apa-apa pon, terima kasih kepada semua yang membantu dalam proses perpindahan ni.


No comments:

Post a Comment

Post a Comment